Over Suver Nuver

Wie zijn wij en wat doen wij?

De visie van Suver Nuver

Van ludiek project naar een serieuze onderneming met tienduizenden donateurs. Het is een grote rollercoaster geweest, waarvan het einde nog lang niet in zicht is. Wel zijn er duidelijke grenzen gekomen aan de bezigheden van stichting Suver Nuver! Dat heeft natuurlijk alles te maken met de rechtelijke uitspraak van 18 November 2021, omtrent het proces en de campagne van ‘Dossier Edelhert’. Project ‘North Stream’ en ‘Green Collective’ zijn de nieuwe speerpunten in de stichting.

 

Ideaal van Suver Nuver

Natuurlijk blijft de stichting actief met de lobby voor betere wetgeving aangaande het gedoogbeleid en de illegale status voor wat betreft kleinschalige medicinale kweek van cannabis. Ook blijven we een centrum voor de gehele industrie in de hoop een samenwerking te creëren op al deze vlakken. Research en development op het gebied van nieuwe initiatieven en wetenschap zullen altijd hoog in het vaandel staan van stichting Suver Nuver.

Praktische informatie

Wilt u tegen een kostendekkende bijdrage legale producten met cannabinoïden kunnen bestellen en de stichting Suver Nuver steunen, dan kunt u zich inschrijven als Donateur of Flex-donateur. Dat kan al voor €10,- per jaar! U krijgt dan de toegang tot de specifieke webshop en wordt op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen rondom stichting Suver Nuver. Inschrijving is enkel mogelijk indien de leeftijd van 18 jaar bereikt is.

Word onderdeel van

Suver Nuver!

Steunt u de missie/ideaal van stichting Suver Nuver? Schrijft u zich dan nu in en word donateur. Alleen dán heeft u toegang tot onze bestelpagina.

Suver Nuver Actueel